Revolusi Mesir seruan dan rayuan Yusuf al-Qaradawi - Farhan Hidayatullah 1970- (Darul Taklim, 2013)
[Buku ini] adalah antara dokumen yang mengesahkan peranan yang dimainkan oleh Syeikh Yusuf Qaradawi dalam menjayakan Revolusi Mesir.