Hudud di Malaysia cabaran pelaksanaan - Zulkifli Hasan (Angkatan Belia Islam Malaysia (ABIM), 2013)
Buku ini secara umumnya memberikan kefahaman asas mengenai hudud dan undang-undang jenayah Islam. Selain turut mengupas mengenai persoalan-persoalan semasa, penggunaan bahasa yang mudah dan sesuai dibaca oleh segenap lapisan masyarakat.