Tertulis di hati - Iman Xara (Jemari Seni Sdn. Bhd., 2014)
Fathiah sentiasa istimewa di hatinya. Lima tahun Aqil mendidik hatinya agar terus mencintai gadis itu, namun sepatah pun tidak pernah diluahkan. Akhirnya perpisahan menjauhkan jarak mereka. Masih adakah cintanya untuk Fathiah setelah dirinya kini bergelar suami orang? Seingat Fathiah, dia tidak pernah membenci Aqil walaupun mereka tidak pernah berkawan seperti orang lain. Dia sering menjauhkan diri daripada Aqil kerana dia tidak suka digosipkan dengan lelaki itu. Namun, mengapa setelah pertemuan semula antara mereka, dia berasa kecewa dengan sejarah lalu? Adakah nama lelaki itu sudah tertulis di hatinya? Dalam waktu dia mengubati hatinya dan cuba untuk menerima kehadiran lelaki lain dalam hidupnya, tiba-tiba hatinya diuji lagi dengan kejutan yang sukar untuk dia percaya. Mampukah dia menerima kenyataan itu?