Kesihatan dan kualiti hidup masyarakat - Khairul Anuar Mohd. Ali; Mohd. Rashid Ab. Hamid; Zainol Mustafa; Ahmad Mahir Razali (2014)
Artikel-artikel yang disediakan dalam buku ini mencadangkan perlunya perhatian daripada pelbagai pihak, sama ada secara langsung atau tidak langsung dalam memantau kualiti hidup kesihatan di Malaysia.