Modul panduan pemarkahan latihan industri berstruktur untuk Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Awam - Azhani Zukri; Wafty Abdul Rahman (Penerbit Universiti Malaysia Pahang, 2014)
Buku panduan ini merupakan garis panduan bagi penilaian pelajar-pelajar Sarjana Muda Kejuruteraan Awam yang sedang menjalankan Latihan Industri Berstruktur (LIB). Buku ini menerangkan secara terperinci mengenai modul LIB yang digunapakai di Fakulti Kejuruteraan Awam & Sumber Alam, Universiti Malaysia Pahang sejak dua tahun yang lalu. LIB ini dijalankan dengan kerjasama CIDB yang pelajar-pelajar yang telah menamatkan latihan akan dianugerahkan Sijil Penyertaan oleh pihak CIDB. Sijil ini merupakan salah satu nilai tambah kepada pelajar-pelajar ini yang mana sebahagian besarnya akan berkhidmat dalam bidang kejuruteraan dan pembinaan.