Kejuruteraan foundri teori dan amali : proses membuat corak dan acuan pasir. - Cik Anuar Mohamed Yunus; Rizalman Mamat; Burhanuddin Ghazali (Penerbit Universiti Malaysia Pahang, 2011)
Secara keseluruhan, buku ini dipersembahkan dengan cara susunan daripada peringkat asas kepada peringkat pertengahan dan difikirkan dapat menarik minat pelajar dengan memuatkan gambar rajah, gambar foto, contoh-contoh uji kaji serta pengiraan.