Kembara kepimpinan - Roshan Thiran 1974- (MPH Publishing, 2015)
Pengalaman [penulis] sebagai seorang pemimpin yang pernah berkhidmat di seluruh pelosok dunia dan turun padang dengan pelbagai pemimpin korporat antarabangsa yang lain terkandung dalam karangan di buku ini. [Buku ini] tidak hanya terhad teori-teori kepimpinan yang kompleks, tetapi kefahaman mengenai kepimpinan yang unik, diselitkan dengan pengalamannya sebagai pemimpin di dunia korporat, dalam rumah tangga dan di peringkat komuniti.