Jejak seorang pemimpin sejarah lisan Tun Dr Mahathir Mohamad (MPH Group Publishing Sdn Bhd, 2014)
Buku ini mengandungi wawancara sejarah lisan yang dijalankan oleh Yayasan Kepimpinan Perdana bersama Dr.Mahathir