Perubatan Islam dan bukti sains moden - Danial Zainal Abidin 1955-
[Buku ini] cuba membuktikan kehebatan-kehebatan secara saintifik, dan mengumpulkan penemuan-penemuan semasa yang sahih, tidak kira datang daripada umat Islam ataupun bukan Islam.