Chicken soup for the Soul cipta kebahagiaan kita / Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Amy Newmark ; [penterjemah : Noor Yanty binti Abu Hassan] - Canfield, Jack; Hansen, Mark Victor; Newmark, Amy (PTS Professional Publishing Sdn. Bhd., 2011)
Buku ini adalah susulan kepada buku terlaris, Chicken Soup for the Soul: Berfikir Positif. Kita dapat membaca cerita sebenar yang penuh inspirasi tentang bagaimana orang menggunakan fikiran positif, sifat bersyukur, dan akal mereka bagi menemukan jalan mencipta kebahagiaan, menyuburkan semangat, mencari tujuan, dan mencapai kegembiraan dalam hidup. Kita dapat belajar bagaimana menggunakan fikiran positif bagi mengubah sikap, mencari kebaikan pada setiap hari dan bersyukur, mendengar kata hati dan menyuburkan semangat sebenar dan menemukan tujuan kita semasa bekerja, bermain, dan menjadi sukarelawan