The richest man in Babylon - Clason, George S. (George Samuel) 1874-1957 (PTS Professional Sdn.Bhd., 2014)
Ribuan tahun sudah berlalu.Para Babylonian tidak hanya meninggalkan serpihan sejarah kota yang penuh kegemilangan untuk kita kenang, malah ilmu kewanganya yang mantap untuk kita fahami dan amalkan.