UK, aku mai - Shahkang (Puteh Press, An imprint of Open Bridge Publications Sdn. Bhd., 2015)
Buku ini bercerita tentang pengalaman orang Malaysia di Manchester dari sudut-sudut trivia yang jarang didendang. Ditulis dengan santai dan kasual tetapi menggarap makna yang begitu deep dan thought-provoking