I'm a backpacker Korea - Halian Azurin (Puteh Press, an imprint of Open Bridge Publications Sdn.Bhd, 2015)
Apa rasanya menjadi backpacker di Korea? Seorang diri tanpa ada sebarang kenalan. Bagaimana mahu menghadapi ragam hidup masyarakat Korea yang kita hanya kenali melalui kaca TV? Di mana pula tempat-tempat wajib untuk dikunjungi dengan bajet yang sangat ekonomi? Buku ini akan membantu anda. Ini bukan sekadar buku panduan untuk survival di Korea. Ia adalah buku yang membicarakan tentang manusia dan budaya. Pengembaraan ke Korea akan lebih bermakna sekiranya kita mampu mendalami sisi-sisi Korea yang tidak terpapar di kaca TV. Dalam buku ini, tidak ada imaginasi, yang ada hanya realiti