MH370 diselubungi misteri, spekulasi dan konspirasi - Abu Mufizul Izzi 1966- (Darul Taklim, 2014)
Buku ini tambil mengajak anda pembaca budiman menjadi orang yang merenung akan tragedi ini dengan mata hati. Catatan fakta dan pandangan hanyalah lontaran idea sebagai pembuka minda untuk para pembaca terus meneroka "misteri" ini.