Diagnosis - Anwar Fazal Dr. 1982-; Aizzat Dr; Fatin Liyana Dr; Beni Rusani Dr; Mafeitz Dr; Mahyuddin Dr (WhiteCoat Enterprise, 2015)
Kerjaya ini memaksa kamu untuk melihat nilai nyawa dari pelbagai dimensi. Ia menjadikan kamu penonton setia drama tragis dan gembira yang berselang seli saban hari.Kamu menjadi watak transisi hidup mati.Protagonis atau antagonis,bergantung pada mata penilai manusiatetapi hakikatnya hanya Penilai Mutlak lebih tahu semua yang bersarang di hati.Kerjaya ini, jika benar untuk Illahi, pasti akan menundukkan hati dan buat rasa rendah diri. Ada tikanya bila kamu berjaya menyelamatkan nyawa dengan izinNya,bila pesakit mula membuka mata dan melakarkan senyuman manisnya, bila ahli keluarganya merangkul atau menjabat erat tangan kamu dengan mata berkaca, saat itu kamu tahu inilah kerjaya yang paling 'kaya' dan kamu rela bersengkang mata, mengerah tenaga hingga ke sisa-sisa akhir yang ada kerana kamu tahu 'rasa itu' rasa yang tak mampu dibeli biar dengan segunung harta materi di dunia. Ya, ini kerjaya kami selamanya.