Perbualan bahasa Arab harian mudah mempelajari dan memahami bagi para jemaah haji dan umrah juga para pelajar - Mohd. Puzhi Usop; Muhammad Sabri Sahrir (Al-Hidayah Publications, 2011)
Buku ini merupakan sebuah buku perbualan yang praktikal dan mudah dan amat sesuai untuk mereka yang ingin berkomunikasi