No 23 - Packy Sidique (2015)
Akmal Firdaus, Si Inspektor Sahab beraura kersani mempunyai satu keganjilan di mana dia akan diserang sakit kepala apabila akan ada kes yang berlaku di bawah seliaannya. Semasa dia mengendalikan kes pembunuhan di Teratak Nur Karmila, sakit kepalanya datang bersama imbasan-imbasan aneh. Pertemuannya dengan April Nur Karmila pula dimulai dengan persengketaan. Tanpa disedari, ada rasa yang berputik dalam hati masing-masing. Namun, penyiasatan Akmal tentang Teratak Nur Karmila tidak semena-mena membawanya menelusuri sejarah hidup April. Segala macam peristiwa berlaku dan semuanya bersangkut-paut dengan Teratak Nur Karmila, menjadikan kes Teratak Nur Karmila semakin misteri. Sehinggalah, satu demi satu pembongkaran dibuat... yang akhirnya memberi kejutan besar buat Akmal Firdaus. Segalanya bermula di rumah bernombor 23 itu...