Seruan hati - Azilawati Mat Angsar (Jemari Seni Sdn Bhd, 2014)
Muna lahir sebagai anak tunggal yang lama dinantikan. Namun hidupnya tidak mewah dan dirinya tak pernah dimanjakan. Sedari kecil dia sudah memasang niat. Dia ingin mengerjakan haji bersama ibu dan ayahnya dan mati di Makkah! Setelah Muna ke asrama penuh, dia semakin jauh daripada ibu dan ayahnya. Jiwanya memberontak entah pada siapa. Muna terus lupa diri. Kasih sayangnya pada Muhsin dan Khalidah berubah benci. Akhirnya dia lari dari rumah. Namun, Muna diburu pula oleh bayangan Kaabah. Semakin hari, semakin Muna resah dan gundah. Suatu hari, Muna teringat semula dengan impiannya dahulu. Dapatkah Muna mencapai segala impiannya? Siapa pula Mahfuz yang datang mengusik kalbu?