Dah jodoh I dengan You - Ain Kamalia (Penulisan Enterprise, 2014)
Pertemuan Yana dan Ben di sebuah kedai makan telah mencipta sebuah permulaan kisah yang berbunga-bunga dalam hati mereka."Mata tu tak payahlah pandang tempat lain, pandang pinggan nasi aje boleh tak? Ataupun kalau teringin sangat nak pandang orang, you pandang I aje... sebab I pun orang." -Ben Di situ bermulanya hubungan teman tapi mesra. Semuanya mereka lakukan bersama, hampir seminggu tujuh hari."Kenapa you letak nama I Ben 10?""Ben 10 tu adi wira tau.""Do I look like a cartoon to you?""Taklah... You're an angel to me..."