VVIP di hatiku - Fatin Hassan (Penulisan Enterprise, 2015)
Perigi mencari timba? Ya, itulah yang dilakukan oleh Airin Nadia dalam menjalankan misi untuk mendapatkan lelaki idamannya. Dia tidak kesah untuk memikul gelaran itu kerana jodoh perlu dicari, tidak boleh duduk diam. Jika dia tidak mulakan, sampai bila-bila pun lelaki idamannya itu tidak akan tahu isi hatinya. "Fiq, boleh aku tunggu sampai kau balik?" - Airin Nadia. "Tunggu aku? Untuk apa?" - Fiqri Aiman. "Saja. Nak membazirkan masa." - Airin Nadia. "Tunggulah. Insya-Allah it will worth for us." - Fiqri Aiman. Namun, harapan dan penantian Airin Nadia musnah tatkala lelaki yang dicintainya itu kembali kepada kekasih lamanya, Syasya. Ketika itu pula, munculnya Tengku Haikal yang sangat menyayangi Airin Nadia. Dek rasa sedih dan kecewa dengan lelaki idamannya itu, Airin berusaha memberikan peluang kepada Tengku Haikal.