Asas seramik /c Alida Abdullah, Shahrizam Saad, Abdullah Chik, Mohd. Mustafa Al Bakti Abdullah, Muhamad Qauyum Zawawi Ahamad Suffin - Alida Abdullah; Shahrizam Saad; Abdullah Chik; Mohd. Mustafa Al Bakti Abdullah; Muhamad Qauyum Zawawi Ahamad Suffin (Penerbit Universiti Malaysia Perlis, 2014)
Buku ini sesuai untuk dijadikan sebagai rujukan asas bagi pelajar-pelajar kejuruteraan bahan, kejuruteraan awam, sains dan lain-lain