Asas teknologi getah - Nik Noriman Zulkepli; Sam, Sung Ting; Mohd. Firdaus Omar (Penerbit UniMAP, 2014)
Buku ini mengandungi pelbagai maklumat mengenai pengetahuan asas getah sama ada getah asli ataupun getah sintetik