Bahan geopolimer pemprosesan, perincian dan aplikasi - Mohd. Mustafa Al-Bakri Abdullah; Zarina Yahya; Alida Abdullah; Rafiza Abdul Razak; Kamarudin Hussin; Liyana Jamaludin; Muhammad Faheem Mohd. Tahir (Penerbit Univesiti Malaysia Perlis, 2014)
Buku ini dirancang dan diterbitkan khusus bagi mengemnbangkan pengetahuan mengenai transformasi bahan geopolimer dalam teknologi konkrit masa kini