Kamus mini Bahasa Inggeris-Bahasa Malaysia-Bahasa Cina - Daud Baharum; Asraf 1927-; Lee, Pau Wing; Wong, Yoke Nyen (Penerbit Fajar Bakti, 1998)
Kamus mini mengandungi lebih daripada 8500 kata dasar Inggeris dan khas untuk mereka yang ingin mempertingkatkan pengetahuan Bahasa Inggeris, Bahasa Malaysia dan Bahasa Cina