Seni dalam pendidikan - Ismail Saiman; Johar Jonid; Manan Sarbini; Mohd.Jamel Ismail; Mohd.Taslim Abd.Rahim; Zahidi Khamis; Zaliza Nasir; Zulkifli Yaakob (Freemind Horizons Sdn. Bhd., 2014)
Buku ini sesuai untuk para guru dalam perkhidmatan, pelajar di institut pengajian tinggi (IPT) dan mereka yang terlibat serta berminat untuk meningkatkan ilmu dalam bidang kepimpinan dan perkembangan professional masing-masing