Pengetahuan am mengenai Malaysia & alam sekeliling - Mohd. Sohaimi Esa 1968-; Ponniah, Sivarajan (Siri panduan peperiksaan memasuki perkhidmatan awam, 2014)
Buku ini dijadikan panduan lengkap bagi calon yang menghadapi peperiksaan memasuki perkhidmatan awam