Bimbingan solat remaja - Shamsul Mohd. Nor (Nadi Minda Resources, 2014)
Remaja merupakan anak-anak muda yang berda dalam lingkungan 13 tahun hingga 19 tahun. Mereka mula keluar dari dunia kanak-kanak menuju ke suatu alam yang cukup luas dan penuh dengan pelbagai ragam hidup. Mereka adalah mutiara yang bersinar, menerangi masyarakat sekeliling. Mereka adalah tonggak pemerintahan masa hadapan, peneraju dunia tanpa sempadan, perintis kehidupan alaf baru dan benteng kesucian agama islam. Kami amat berharap agar buku ini dapat membantu remaja memahami ibadat solat dan mengerjakannya dengan sebaik mungkin.