Muhammad Ya Rasulullah Rahmatan lil Alamin - Abdul Aziz Ismail 1963- (Pustaka Ilmuwan, 2014)
Mencintai Rasulullah SAW merupakan kewajipan bagi setiap Muslim dan sudah pasti ramai yang mengaku ingin mencintainya, namun tidak semua pengakuan itu benar dan tidak semua keinginan itu baik. Oleh kerana itu diperlukan bukti dan tanda yang dapat dijadikan dalil kebenaran pengakuan cinta terhadap Rasulullah SAW.