Pemurahnya Allah bersyukur hamba - Muhammad Shahid Talib 1938- (Pustaka Ilmuwan, 2014)
Buku ini disusun bagi meneroka dan meneropong secebis kecil di antara kemurahan-kemurahan Allah yang melimpah ruah kepada hamba-hambaNYA