Rahsia 1001 sunnah Rasulullah - Ahmad Zawawi Abdullah (Pustaka Ilmuwan, 2015)
Umat Islam perlu memegang kuat amanat Rasulullah. Iaitu menjalankan kehidupan harian dengan berpandukan cara kehidupan Rasulullah atau dikenali sebagai sunnah baginda. Sunnah-Sunnah inilah yang menjadi bekalan dan panduan bagi umat Islam demi menjamin kebahagiaan yang sejati sehingga ke alam yang kekal abadi kelak.