Doa-doa pelajar tips motivasi pelajar cemerlang - Amina Noor 1959- (Pustaka Ilmuwan, 2015)
Doa bagaikan titian rindu penghubung antara hamba dengan Pencipta, yang mengharap diperkenan hajat. Dengan keikhlasan dan ketulusan jiwa bersimpuh mengadu harapan kepadaNya akan merubah fantasi menjadi realiti. Hanya pelajar yang gigih berusaha dan berdoa dengan kemurnian nurani memperoleh kejayaan dan keberkatan dalam kehidupannya. Semoga buku ini membantu para pelajar dalam menjernihkan jiwa agar memperoleh kecemerlangan, insya Allah.