Momento kompilasi kisah sentap jiwa! - Ahmad Adnin Roslan; Ahmad Shukery Azizan; Qamarul Nazrin Harun; Hakim Sufian; Muaz Faris (Tarbiah Sentap, 2015)
"Ini adalah kisah kami, momento kami sepanjang hidup. Setiap orang ada kisah hitamnya, dan setiap orang yang berubah, ada detik manis yang akan disimpan sampai bila-bila." -- Penerbit