Inovasi produk tip dan panduan - Shayfull Zamree Abd. Rahim; Mohd. Fathullah Ghazli @ Ghazali; Mohd. Nasir Mat Saad; Mohd. Sabri Hussin; Norshah Afizi Shuaib (Penerbit Universiti Malaysia Perlis, 2013)
Buku ini memberi panduan mudah kepada pembaca terutamanya para pelajar dalam memahami kaedah sebenar membangunkan sesebuah produk baru