Sistem binaan berindustri - Norlia Mohamad Ibrahim; Nur Liza Rahim; Syakirah Afiza Mohammed; Roshazita Che Amat; Kamarudin Hussin; Mohamad Tamizi Selimin (Penerbit Universiti Malaysia Perlis, 2012)
Buku ini mendedahkan pembaca mengenai sistem pembinaan bangunan yang lebih praktikal dan mesra alam iaitu mengunakan sistem binaan berindustri