Bahan binaan asas kayu - Mohd. Mustafa Al Bakri Abdullah; Zarina Yahya; Rafiza Abd. Razak; Sharizam Saad; Che Mohd. Ruzaidi Ghazali (Unit Penerbitan, Universiti Malaysia Perlis, 2011)
Bahan binaan :asas kayu merupakan sebuah buku yang membincangkan beberapa perkara asas yang penting mengenai kayu