Pengenalan bahan komposit - Khairel Rafezi Ahmad; Mohd. Mustafa Al-Bakri Abdullah; Che Mohd. Ruzaidi Ghazali; Shamsul Baharin Jamaluddin; Mohamed Faisol Mohamed Nor; Alida Abdullah (Unit Penerbitan Universiti Malaysia Perlis, 2011)
Buku ini menerangkan tentang bahan komposit dalam meningkatkan pemahaman terhadap asas-asas komposit atau bahan termaju dalam kejuruteraan bahan