Sifat bahan plastik - Yusrina Mat Daud; Che Mohd. Ruzaidi Ghazali; Sinar Arzuria Adnan; Luqman Musa (Penerbit Universiti Malaysia Perlis, 2011)
Buku ini secara khusus mengutarakan dengan lengkap tentang sifat dan ciri bahan plastik melalui beberapa bab dalam buku ini dan kaedah dan prinsip pengujian serta perincirian bahan plastik. Buku ini boleh membantu pelajar dan pembaca dalam mengenalpasti perbezaan jenis-jenis bahan plastik dan memahami konsep hubung kait di antara struktur dan sifat-sifat bahan plastik.