Pengurusan Islam model alternatif pengurusan moden - Ahmad Bashir Aziz (Penerbit Uiversiti Utara Malaysia, 2015)
Buku ini memperincikan beberapa perkara asas yang menjadi tunjang pengurusan moden berfalsafahkan pengurusan Islam