Maaf cakap - Norden Mohamed (Alaf 21, 2015)
[Buku ini] merupakan kesinambungan kepada buku pertama iaitu Maaf Cakap. Ia berkisarkan kesalahan dan kesilapan cara berfikir yang sering dilakukan oleh masyarakat sama ada secara sengaja atau tidak. Kaedah menegur yang baik memudahkan pendengarnya untuk menerima teguran tersebut. Dalam buku kedua ini, tambahan isu-isu yang menarik menyebabkan buku ini sangat terkesan bila dibaca. Hasil tulisan dan garapan yang dibuat sangat dekat dengan kehidupan kita sebagai sebuah masyarakat.