Jangan goda aku - Zura Rahman (Grup Buku Karangkraf Sdn. Bhd., 2015)
Lyn Jasmine punya prinsip hidup - sesuatu harus berubah. Dia yang sentiasa berperang dengan berat badannya yang bagaikan yo-yo, nekad untuk kurus. Bagi Shen, jejaka kacak dan berkarisma; hidupnya serba sempurna dengan aura luar biasa. Lagaknya seperti diktator menunjukkan kuasa. Pejabat itu bagaikan kerajaan untuk bertakhta, daerah untuk dia bermaharajalela. Kesempurnaanya menyebabkan dia digelar 'Mr. Perfect'. Bagi Lyn Jasmine, Shen ialah Mr. Perfect yang angkuh. Kata pakar psikologi, seorang mangsa akan cenderung mencari mangsa juga. Dan Lyn Jasmine telah terpilih sebagai mangsa Shen. Namun, kucing yang disangka jinak, rupa-rupanya menyimpan belang dalam diam.