Dahsyatnya petaka kiamat apakah kita akan selamat? - Mohd. Zuhdi Ahmad Khasasi 1981- (Karya Bestari, 2015)
Buku ini merangkum catatan mengenai Kiamat, tanda-tanda akhir zaman, permainan hero-hero syaitan yang bertujuan untuk melalaikan manusia, dan sebagainya untuk ingatan kita bersama. Semoga buku ini dapat memupuk jiwa kita untuk tampil berjihad menumpaskan segala fitnah akhir zaman ini seterusnya membentengi diri kita dengan keimanan yang ampuh. Gabungan KIFA iaitu Khalifah, Ibadah, Fana dan Abadi dalam konsep buku ini diharap dapat menerapkan keyakinan dan kekuatan kita dalam menempuh perjalanan menuju alam Akhirat yang abadi.