Belum pandai baca Al-Quran? belajar membaca Al-Quran sistem 3 hari Metod Cordobana - Ambya Abu Fathin 1981- (Grup Buku Karangkraf Sdn.Bhd, 2015)
Buku ini telah membuktikan betapa mudah dan nikmatnya belajar Al-Quran sebagaimana yang telah dijamin oleh Allah di dalam Al-Quran yang mana lebih mudah, lebih cepat dan lebih menjimatkan masa