Kerana dia ibu - Shaza Baharudin (Alaf 21, 2015)
[Buku ini] menggambarkan ketabahan seorang wanita dalam mengharungi cabaran dan dugaan untuk bergelar ibu. Cerita yang akan membuka mata betapa besarnya pengorbanan yang dilakukan oleh seorang ibu untuk melahirkan seorang anak ke dunia. Tanpa sedar, kita akan memahami mengapa syurga itu di bawah tapak kaki ibu.