Aku bukan pendosa 70 dosa besar yang wajib dihindar - Nik Nizam Nasir (Karya Bestari, 2015)
Sebuah buku bagi membantu masyarakat mengaudit kembali amalan hidup mereka seharian. Apakah terpalit dosa-dosa besar yang mereka lakukan secara sengaja atau tidak. 70 dosa yang disenaraikan dalam buku ini adalah dosa-dosa yang dilakukan manusia sepanjang zaman. Menariknya, sekali pun zaman berubah, dosa-dosa ini begitu kalis masa sehingga mampu bertahan hingga kini walau pun dengan wajah-wajah dosa yang berbeza.