Asam pedas sirap bandung - Abdul Jalil Ali (Alaf 21, 2015)
Sebuah catatan ikhlas daripada Datuk Jalil Ali khas untuk kaum wanita. Hasil pengalamannya sejak dari bujang hingga berusia 60 tahun sekarang, bekerjasama dengan wanita di dalam dan luar negara dalam pelbagai tugas memberinya peluang untuk mencatat seribu satu perangai mereka. Ternyata, wanita Malaysia paling unik!