Belajar bahasa Arab cara mudah Matan Al-Ajurrumiyyah - Muhammad Hatta Shafri (Karya Bestari @ Grup Buku Karangkraf, 2015)
Matan ini ialah antara teks yang ringkas dan mudah difahami oleh penuntut-penuntut ilmu yang baru ingin mengenal undang-undang dan hukum tatabahasa Arab