Sirah 25 rasul fakta vs auta : menjelaskan kebenaran dan mendedahkan kepalsuan mengenai para utusan Allah - Noor Shahira Ghazalli 1989- (Karya Bestari, 2015)
Buku Sirah 25 Rasul: Fakta vs Auta menyajikan kisah para rasul yang sahih dan menyebutkan beberapa kisah yang palsu berdasarkan kajian ulama-ulama hadith. Pengetahuan dan pendedahan ini amat penting agar kita tidak terpengaruh dengan kisah-kisah yang tidak ada asal usulnya dan boleh memberi fitnah kepada para utusan Allah yang mulia.