Hantaran kasih Tuhan - Noorfadzillah Omar 1974- (PTS Litera Utama Sdn.Bhd, 2014)
Hidupnya cinta bukan kerana bahagianya kita. Itu perkara pertama yang dipelajari Nur Wardah pada saat dia mengabdikan dirinya bagi membangunkan Yayasan Nur Wardah. Dia berasa cintanya kuat di situ bagi membantu mereka yang memerlukan