Himpunan status facebook #ProfMuhaya ayuh, audit diri! - Muhaya Mohamad 1958- (PTS Publishing House Sendirian Berhad, 2015)
Bahkan kerana status-status yang dimuatkan ini dipilih terlebih dahulu, maka koleksi kata-katanya terdiri daripada poin-poin yang mantap