Pengurusan penyenggaraan dan pengubahsuaian bangunan - Anuar Alias; Azlan Shah Ali (Penerbit Universiti Tun Hussein Onn Malaysia, 2011)
Buku ini membincangkan tajuk-tajuk yang berkaitan dengan implementasi pengurusan penyenggaraan dan pengubahsuaian bangunan yang berkesan dari aspek praktikalnya